Knutselenhier.nl
Home » Extra

Extra

knutselenhierextra.large.jpg

Hier kan je leuke extra voorbeelden van de site bekijken en extra dingen om te doenKnipogen

Ik heb verteld over allemaal knutselprojecten waar ik mee bezig was, een heb ik een beetje verandert en ook eentje is af!

Ik was bezig met een fles vullen met lucky stars, als je die op youtube opzoekt kan je precies vinden hoe je ze maakt en het is helemaal niet moeilijk, maar ik was er zo lang mee bezig en ik had op vakantie leuke potjes gekocht en ik bedacht dat ik die veel beter kon vullen want dat ging sneller en staat ook leuker(vind ik).

Ik was ook bezig  met een cupcake breien en die heb ik nu af het is een heel schattig klein balletje geworden en ik wil er nog een gaan maken maar daar ga ik later aan beginnen. Deze week ga ik toevallig ook lekkere cupcakes maken en versieren.

Ik was met een origamiproject bezig maar daar heb ik niet zoveel aan gedaan. Heel erg bedankt dat je het blog hebt gelezen en ik hoop dat je het leuk vond.

Geplaatst door Charlotte

Lees meer »

Nieuw op knutselenhier.nl de laatste tijd. Er zijn weer heel veel nieuwe ideeën op deze website gekomen en hieronder krijg je te horen(/lezen) wat.

Nieuw!!! Sinds de vorige nieuwsupdate.

 • Moederdag ideeën
 • Buiten knutselen in de lente ideeën
 • Knutselen met eten ideeën
 • Sudoku's
 • Ideeën bij "gewoon knutselen"
 • Games

Ik ben heel druk bezig met alle knutselideeën op een rijtje te zetten het zijn er 27!!!

Ga snel kijken naar alle nieuwe ideeën, er wordt ook nog gewerkt aan de ideeën uit de blogs. Heel veel knutselplezier.

Geplaatst door Knutselenhier.nl

Lees meer »

Het is niet echt knutselen maar wel superleuk!

Face-Paint is sminken, niet met dieren maar voor volwassenen(of oudere kinderen), met stipjes, streepjes, bloemetjes en sterretjes maak je heel makelijk een Face-Paint. Op school heb ik een workshop gedaan in face-paint het was moeilijk en lukte niet precies zoals ik het in mijn hoofd had, maar het werd altijd mooi. Hierbij heb ik een leuk idee opgedaan om te tekenen want we moesten voordat we op iemands gezicht gingen sminken een ontwerp tekenen. Ik ga voorbeelden en de mogelijkheid dat jij een face-paint gaat tekenen(en misschien ook sminken, als je smink hebt), maar ik moet nog bedenken hoe en het uitwerken dus het laat nog even op zich wachten.

Geplaatst door Charlotte

Lees meer »

Ik bedenk alle ideeën voor deze site en ben dus heel veel bezig met knutselen. Sommige dingen die ik heb bedacht heb ik zelf nog niet gemaakt omdat ik het erg druk heb.

Ik wilde vertellen over wat ik allemaal knutsel. Ik knutsel niet heel vaak kleine projectjes waar je in een paar uur mee klaar bent, maar ik ben veel bezig met moeilijkere brei- en origamiprojecten. Ik ben een doorzichtige fles helemaal aan het vullen met lucky stars, ze misslukken heel vaak bij mij omdat ik er ongeduldig van wordt dus het gaat niet snel bij mij. Ook ben ik een cupcake aan het breien, je kan hem helaas niet opeten al zou ik het zonde vinden zoveel tijd steek ik er nu in. Dit is de eerste keer dat ik rond brei al is dat niet heel moeilijk maar ik heb veel te moeilijke wol om mee te beginnen gebruikt. Ik heb een boekje gekocht met 500 brei- haak- naai en viltideeën en dit is het eerste project waar ik mee bezig ben daaruit. Ook ben ik met origami een 3D zwaan aan het maken, een gewone zwaan vouwen is niet erg moeilijk maar hiervoor heb je ongeveer 250 gevouwen dingetjes(ik weet niet hoe ze heten) nodig en ook dat schiet niet zo op. Wat ik belangrijk vind is dat je er altijd plezier in hebt daarom stop ik als ik er echt geen zin meer in heb als moet je niet stoppen als het even niet lukt. Eigenlijk is deze site ook een groot project en ik heb hem nu twee jaar maar heel lang heb ik er niet zo serieus aan gewerkt. Nu ben ik al een paar weken heel serieus bezig met ideeën bedenken en uitwerken.

Ik zit nu in het eerste jaar van de middelbare school, en zit op turnen, fluiten, zwemmen en paardrijden. Gelukkig vind ik school niet zo moeilijk maar in de tweede gaat het veel moeilijker worden(dat vind ik niet leuk). Ik ben 13 jaar en heb te veel dingen die ik wil doen(vind ik zelf). Hierboven heb je dus gelezen wat ik allemaal voor knutselprojecten doe en op welke clubjes ik zit en dan heb ik ook huiswerk en een rommelige kamer. Eigenlijk is dat wat ik nu allemaal doe, ik vind het heel leuk om erover te vertellen, ik heb uit betrouwbare bronnen(mijn vader) gehoord dat veel mensen dat interessant vinden en als je het niet interresant vindt hoef je het niet te lezen, maar als je het blog leuk vindt ben ik daar heel blij mee en heel erg bedankt voor het lezen en het bezoeken van deze website.

Geplaatst door Charlotte

Lees meer »

Zandkoekjes maken.

Dit is ook een soort blog dus ik zal een keer vertellen waarmee ik bezig ben. Nou, ik ben zandkoekjes aan het maken het deeg moet een tijdje in de koelkast(ik zou niet weten waarom), dus ik ben nu aan het wachten. Het is een heel makkelijk recept, ik was ook maar heel even bezig met het deeg maken. Ik heb niets te doen dit weekend want ik heb nog geen huiswerk voor school(dat begint volgende week) dus had ik bedacht om wat lekkers te maken, want wie vindt koekjes nou niet lekkerKnipogen Ik ga zo ook het recept hier op de site zetten(>eten).

StoerCharlotte

Geplaatst door Charlotte

Lees meer »

Wat gaat er komen op deze site? Aan deze site wordt gewerkt hoor ;) Hier vindt je welke ideeën er op de site gaan komen!

(Je ziet ook waar)
 • Meer moederdag ideeën(>feest>moederdag)
 • Meer ideeën voor buiten knutselen in de lente(>buiten knutselen>lente)
 • Meer ideeën voor buiten knutselen in de zomer(>buiten knutselen>zomer)
 • Meer ideeën voor knutselen met eten(>knutselen met eten)
 • Alle knutselideeën op een rij(>alles)

Geplaatst door Knutselenhier.nl

Lees meer »

Sudoku's

PDF
Sudoku's
PDF
Sudoku's antwoorden