Knutselenhier.nl
Home » Extra » Blog 2

Blog 2

Gepubliceerd op 11 mei 2014 om 13:08

Ik bedenk alle ideeën voor deze site en ben dus heel veel bezig met knutselen. Sommige dingen die ik heb bedacht heb ik zelf nog niet gemaakt omdat ik het erg druk heb.

Ik wilde vertellen over wat ik allemaal knutsel. Ik knutsel niet heel vaak kleine projectjes waar je in een paar uur mee klaar bent, maar ik ben veel bezig met moeilijkere brei- en origamiprojecten. Ik ben een doorzichtige fles helemaal aan het vullen met lucky stars, ze misslukken heel vaak bij mij omdat ik er ongeduldig van wordt dus het gaat niet snel bij mij. Ook ben ik een cupcake aan het breien, je kan hem helaas niet opeten al zou ik het zonde vinden zoveel tijd steek ik er nu in. Dit is de eerste keer dat ik rond brei al is dat niet heel moeilijk maar ik heb veel te moeilijke wol om mee te beginnen gebruikt. Ik heb een boekje gekocht met 500 brei- haak- naai en viltideeën en dit is het eerste project waar ik mee bezig ben daaruit. Ook ben ik met origami een 3D zwaan aan het maken, een gewone zwaan vouwen is niet erg moeilijk maar hiervoor heb je ongeveer 250 gevouwen dingetjes(ik weet niet hoe ze heten) nodig en ook dat schiet niet zo op. Wat ik belangrijk vind is dat je er altijd plezier in hebt daarom stop ik als ik er echt geen zin meer in heb als moet je niet stoppen als het even niet lukt. Eigenlijk is deze site ook een groot project en ik heb hem nu twee jaar maar heel lang heb ik er niet zo serieus aan gewerkt. Nu ben ik al een paar weken heel serieus bezig met ideeën bedenken en uitwerken.

Ik zit nu in het eerste jaar van de middelbare school, en zit op turnen, fluiten, zwemmen en paardrijden. Gelukkig vind ik school niet zo moeilijk maar in de tweede gaat het veel moeilijker worden(dat vind ik niet leuk). Ik ben 13 jaar en heb te veel dingen die ik wil doen(vind ik zelf). Hierboven heb je dus gelezen wat ik allemaal voor knutselprojecten doe en op welke clubjes ik zit en dan heb ik ook huiswerk en een rommelige kamer. Eigenlijk is dat wat ik nu allemaal doe, ik vind het heel leuk om erover te vertellen, ik heb uit betrouwbare bronnen(mijn vader) gehoord dat veel mensen dat interessant vinden en als je het niet interresant vindt hoef je het niet te lezen, maar als je het blog leuk vindt ben ik daar heel blij mee en heel erg bedankt voor het lezen en het bezoeken van deze website.

Geplaatst door Charlotte


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

pricine
3 jaar geleden

krijg financiële hulp voor al uw projecten hier

Wij verstrekken leningen aan particulieren met een rentevoet van 2% om later op lange en korte termijn te betalen
Aarzel niet om hier contact met ons op te nemen:

pricinevaennee@gmail.com

whatsapp: +31 633409837

Maak een Gratis Website met JouwWeb