Knutselenhier.nl
Home » Computer » Word/Powerpoint

Word/Powerpoint

Powerpoint

Je kan met powerpoint niet alleen dingen maken voor school maar ook voor je ouders, beste vriend(in) of opa en oma. Je zoekt leuke foto's die op de computer staan(je kan ook foto's scannen) en je kan beginnen.

Maar weet je niet wat je moet doen?

Kijk dan naar deze powerpoint.

Hoe maak ik een powerpoint?

Word

Met Word kan je niet alleen typen, je kan het er ook superleuk uit laten zien! Met Word kan je brieven maken en naar familie en vrienden sturen over de mail, ze hoeven alleen het bestand te openen en je maakt ze er dan vast superblij meeLachen

Hoe maak je een leuke verjaardagskaart?

         Of een andere soort kaart.

De rand;

Voor de rand doe je de volgende stappen:

  1. Naar “pagina-indeling” bovenaan het venster
  2. Dan klik je op “paginaranden”
  3. Op het venster dat verschijnt kan je spelen met alle knoppen, maar je hoeft alleen bij “illustraties” een leuke uit te zoeken voor jouw paginarand

De “WordArt”

De “WordArt” is het tekstje met ‘fijne verjaardag’

  1. Naar “invoegen” boven aan het venster
  2. Dan klik je op “WordArt”
  3. En kies je de WordArt die jij het mooiste vind

Op het internet kan je een plaatje vinden en misschien een versje vinden om ook op jouw kaart te zetten. Je kan zelf iets bedenken om er verder bij te schrijven en je moet niet vergeten je eigen naam er op te zetten(anders weet niemand wie hem gestuurd heeft).

 

Je kan ook als je het bestand opslaat het als PDF opslaan dan kan je hem goed utiprinten(als je dat van plan bent) en kan niemand er iets op veranderen.

Verjaardagskaart

Maak een Gratis Website met JouwWeb