Knutselenhier.nl
Home » Extra » Blog 3

Blog 3

Gepubliceerd op 22 juni 2014 om 19:10

Ik heb verteld over allemaal knutselprojecten waar ik mee bezig was, een heb ik een beetje verandert en ook eentje is af!

Ik was bezig met een fles vullen met lucky stars, als je die op youtube opzoekt kan je precies vinden hoe je ze maakt en het is helemaal niet moeilijk, maar ik was er zo lang mee bezig en ik had op vakantie leuke potjes gekocht en ik bedacht dat ik die veel beter kon vullen want dat ging sneller en staat ook leuker(vind ik).

Ik was ook bezig  met een cupcake breien en die heb ik nu af het is een heel schattig klein balletje geworden en ik wil er nog een gaan maken maar daar ga ik later aan beginnen. Deze week ga ik toevallig ook lekkere cupcakes maken en versieren.

Ik was met een origamiproject bezig maar daar heb ik niet zoveel aan gedaan. Heel erg bedankt dat je het blog hebt gelezen en ik hoop dat je het leuk vond.

Geplaatst door Charlotte


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

pricine
3 jaar geleden

krijg financiële hulp voor al uw projecten hier

Wij verstrekken leningen aan particulieren met een rentevoet van 2% om later op lange en korte termijn te betalen
Aarzel niet om hier contact met ons op te nemen:

pricinevaennee@gmail.com

whatsapp: +31 633409837

Amelia
een jaar geleden

This is my first time visiting here. I found so much entertaining in your site, especially its discussion. From the tons of comments on your articles, I guess I'm not the only one who has plenty of time here! Keep up the good work. I was planning to write something like this on my website and you gave me an idea. <a href="https://boutiqueaz.com/tech/comparatif-hi-tech/comparatif-chaise-gamer/"> Meilleur fauteuil gamer </a>

Amelia
een jaar geleden

This is my first time visiting here. I found so much entertaining in your site, especially its discussion. From the tons of comments on your articles, I guess I'm not the only one who has plenty of time here! Keep up the good work. I was planning to write something like this on my website and you gave me an idea.
[url=https://boutiqueaz.com/tech/comparatif-hi-tech/comparatif-chaise-gamer/]Meilleur fauteuil gamer 2020[/url]
https://boutiqueaz.com/tech/comparatif-hi-tech/comparatif-chaise-gamer/

Maak een Gratis Website met JouwWeb